Süt ve krema prosesi
Süt ve krema pazarı geliştikçe, ürün yeniliğine duyulan ihtiyaç da artıyor. Mandıralar, rekabetçi fiyatlara yüksek kalite standartlarında ürünler üretmek için bir yandan hijyen ve hassas ürün işlemeyi garanti altına alan, bir yandan da verimliliği artırabilecek proses ekipmanlarına ihtiyaç duyarlar. Çiğ süt alımdan son ürüne ve CIP dahil, Alfa Laval'ın hijyenik süt ürünleri ekipmanları, esnek, karlı ve sürdürülebilir üretim için süt ve krema ürünlerinin yüksek verimli, hassas işlenmesini sağlar.
Tüm süt proseslerini optimize etmek
Alfa Laval ekipmanları çiğ sütten tüketime hazır süt ürününe kadar her proses adımından maksimum verimi almak üzere tasarlanmıştır. Güç ve su tüketimini en aza indirirken verimi, çalışma süresini ve ürün kalitesini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olurlar. Portfolyomuza göz atın ve prosesiniz için en doğru ekipmanı bulun.