Zeytinyağı prosesleri
Zeytinyağı üreticileri, zeytini en etkin biçimde kullanarak kaliteli zeytinyağı elde etmek için Alfa Laval'ın uzmanlığına ve ekipmanlarına güvenmektedir. İlk sıkım zeytinyağı ve pirina yağı üretiminde yılların deneyimiyle desteklenen ileri teknolojiler sunuyoruz. Bu teknolojiler, ürünlerinizin kalitesini artırarak rakipleriniz karşısında size önemli bir üstünlük sağlar.
Zeytinyağı endüstrisi için profesyonel çözümlerimizin faydaları
- Sızma soğuk sıkım zeytinyağı ve pirina yağı üretilmesi için geniş çözüm yelpazesi
- Zeytinyağı üretim sürecinde su kullanımında %30 azalma
- Enerji kullanımı ve atıklarda %20 oranında azalma
- En iyi verim için esneklik ayarları ve kontrol
- Küresel hijyen ve yasal standartlarla uyumluluk
Alfa Laval olarak, hemen hemen her boyut, kapasite ve karmaşıklıktaki kurulumlar için yaprak ayırmadan paketlemeye kadar tüm zeytin işleme öncelikleriniz ve gereksinimleriniz için ekipman sağlayabilen bir şirketiz. Size daha uygun maliyetli, daha kaliteli sonuçlar sunmak için farklı süreçleri, teknolojileri ve ekipmanları entegre etme konusunda da uzmanız.
Zeytinyağı üretimi
İster tek bir makineye, ister kurulum ve devreye alma dahil olmak üzere komple zeytinyağı üretim hatlarına ihtiyacınız olsun, zeytinyağı üretiminin tüm yönlerine tamamen aşina olan bir teknoloji tedarikçisiyle çalışmaktan büyük faydalar elde edebilirsiniz.
Uygun maliyetli, daha kaliteli sonuçlar elde edin
Pirina ve pirina yağı üretimi
Zeytinyağı üretiminin yanı sıra pirina ve pirina yağı üretimi için yenilikçi proses sağlıyoruz.Böylece daha büyük bir ticari değer yaratıyoruz.
Memnun müşteriler
Sacco Oliveti vaka çalışması
İtalyan zeytinyağı üreticisi için Sacco Oliveti kalitesi her şeyden önemlidir. Aile şirketi, Puglia'daki 6,500 hektarlık antik zeytinliklerde yetişen kendine özgü Peranzana zeytinlerinden onlarca yıldır sızma zeytinyağı üretiyor.
De Carlo vaka çalışması
Son 50 yıldır, İtalya'nın Bitritto kentindeki aile işletmesi zeytinyağı üreticisi De Carlo, özellikle küçük ölçekli zeytinyağı fabrikaları için tasarlanmış en son Sigma 6 dekantör dahil olmak üzere Alfa Laval'ın zeytinyağı üretim ekipmanlarını kullanıyor. Zeytinyağının kalitesini nasıl iyileştirdiklerini, maliyetleri nasıl optimize ettiklerini ve su tüketimini nasıl azalttıklarını görmek için videoyu izleyin.
Sociedad Agricola Ouro Vegetal (SAOV) vaka çalışması
Bu videoda, ödüllü Portekizli zeytinyağı üreticisi Sociedad Agricola Ouro Vegetal (SAOV), son 3-4 yılda karşılaşılan en büyük zorluklarla nasıl başa çıktıklarını, yani zeytinyağı için yüksek kalite standardını korurken son dönemdeki ekstra üretim artışını nasıl karşıladıklarını açıklıyor.
Yemeklik yağ prosesinin optimize edilmesi
Ham yağın yemeklik yağ haline getirilmesi, degum, nötralizasyon ve wax gidermeden ağartma, koku giderme (deoderize) ve GE ve 3-MCPD azaltımına kadar derin proses bilgisi gerektirir.