FrontLine
Alfa Laval FrontLine hijyenik kontrol açısından en yüksek beklentilerin yanı sıra hassas ürün işlemesi, uzun çalışma süresi veya üstün temizlenebilirlik gerektiren uygulamalar için birinci sınıf plakalı ısı değiştirici serimizdir. İçecekler, süt ürünleri ve yiyecekler gibi özel hijyenik ihtiyaçlara sahip uygulamalar için uygun olan FrontLine, ısıya duyarlı maddeler için mükemmel bir seçimdir. Esnek tasarımı kolayca yeniden inşa edilmesini sağlar.
Hassas hijyenik ürünler için hassas ve sabit ısı transferi sağlamak üzere tasarlanmıştır
- Plakaların üstün hijyenik performansı yiyecekler ve diğer hijyenik uygulamalar için özel olarak geliştirilmiştir (FCM uyumlu)
- Geniş ısı transferi plakası malzemeleri ve plaka deseni seçenekleri hassas, sabit işleme ve güvenilir performans sunar
- Uzun kullanım ömrü için esnek yapılandırma ve kolay bakım
- Kirlenmeye dayanıklı tasarım uzun çalışma süreleri sağlar
- Plaka aralığı, tutarlı ürün kalitesi sağlamak için FrontLine'ı kolayca ölçeklendirebilmeyi sağlar
Farklı hijyen ihtiyaçları için plaka çeşitleri
FrontLine üç farklı plaka tipinde mevcut olup bunların hepsi hassas, hijyenik uygulamalar ve ödün vermeden temizlik için tasarlanmıştır.
- Kırpma plakası – hijyenik koşullar için tasarlanmış şerit plakası bulunur. Giriş noktaları, dağıtım alanı ve preslenmiş plaka deseninin şekli ve derinliği, optimum performans sağlar.
- Kırpma plakası Gemini çift duvarlı – birbirine preslenmiş iki plakadan oluşur. Plakalarda bir sızıntı olursa sıvılar arasında çapraz kontaminasyonu önler.
- Kırpma plakası WideStream – daha az temas noktasına sahip daha geniş bir plaka desenine sahiptir ve posalı veya lifli ürünler için idealdir.
FrontLine'nin plaka deseni ve pres derinliği, süt ürünleri, yiyecek ve içecek ürünlerinin hassas ve düzenli ısıl işlemi için tasarlanmıştır. Uygulama örnekleri şunları içerir:
- Yoğurt, dondurma ve bira pastörizasyonu
- Lifli meyve suyunun pastörizasyonu
- Viskoz ürünlerin ısıtılması ve soğutulması
Alfa Laval BaseLine daha az zorlu hijyenik uygulamalar için tavsiye edilir.
Değiştirilebilir bağlantı plakası köşeleri
Yüksek verimle pastörizasyonda kolay kullanım için otomatik model
Alfa Laval FrontLine Automatic ısı değiştiricinin otomatik açılıp kapanması için bir motora ve PLC tabanlı bir kontrol sistemine sahip olan genişletilmiş bir versiyondur. Bu, sık inceleme ve temizlik ihtiyacı duyulan yüksek randımanlı süt ürünleri pastörizasyonunda büyük üniteler için uygundur.
Nasıl çalışır
Plakalar ve köşe uçları arasında oluşan kanallar iki yıkama maddesi alternatif kanallardan akacak şekilde düzenlenir. Isı kanallar arasındaki plakadan aktarılır ve karşı akım mümkün olan en yüksek verimliliğin alınmasına yardımcı olur. Plakaların ondüleleri plakalar arasında geçiş sağlayarak her plakayı bitişiğindeki plakaya karşı destekler ve türbülansı artırarak etkin ısı transferi sağlar. Termal tasarım mühendislerimiz, maksimum termal performans sunarken basınç düşüşünü en aza indiren, uygulama ihtiyaçlarınıza uygun modeli ve yapılandırmayı tasarlamanıza ve seçmenize yardımcı olacaktır.
Alfa Laval hijyenik sıvı/sıvı GPHE
Alfa Laval çok bölümlü pastörizör GPHE
Çok bölümlü hijyenik GPHE
Özellikler
Ayarlanabilir ayaklar
Rulman kutusu
Bağlantı plakası silindiri
Uzatılmış somunlar
Sabit cıvata başı
Delikli cıvata açıklığı
Kilitleme pulu
Basınç plakası silindiri
Sıkma cıvatası kapağı
Geniş bir hijyenik contalı plakalı ısı eşanjörü ailesinin parçası
En iyi on ipucu - Hijyenik Contalı Plakalı Değiştiriciler
Burada, hijyenik contalı plakalı ısı değiştiricileri nasıl en iyi durumda tutacağınızı görebileceğiniz bazı ipuçlarını ve bakım videoları bulunmaktadır.
Yeni standartları talep edin
Dünyanın en modern contalı plakalı eşanjörlerini sunuyoruz. Yeni nesil contalı plakalı eşanjörlerimizin size nasıl daha yüksek verim, daha iyi güvenilirlik ve daha fazla servis kolaylığı getireceğini keşfedin.
Food Logic
Alfa Laval'ın hijyenik ekipmanı, hassas içerikleri korumak ve gıda endüstrisi trendlerine ayak uydurmak için yüksek performansı nazik kullanımla birleştirir. Ekipman, dört temel zorluğu ele alıyor; gıda ürünlerini tüketicilere rekabetçi fiyatlarla tedarik etmek, hammaddelerden en iyi şekilde yararlanmak, atık ve emisyonları azaltmak, güvenli ve hijyenik gıda ürünleri sunmaktır.