Yeast propagation webinar 26 Jun 2019 | Alfa Laval

2019-06-01 Ürün Haberleri

Yeast propagation | A webinar

Yeast used for fermentation of beer does not live forever, and must be replaced with fresh yeast from time to time. The cultivation of a fresh yeast culture is called propagation.

Yeast propagation

In this session, our brewery expert Henning Sørensen will give an introduction to yeast propagation, and answer questions such as:

  • What is involved in the yeast propagation process
  • What are the stress factors in yeast management
  • Effectiveness of repumping VS agitation in tank mixing
  • How to maximum yeast vitality and viability

About our speaker:

Henning Sørensen is Alfa Laval’s Sales & Technology Manager in Yeast Management. He has over 15 years of experience in Brewery solutions, and 3 of which is dedicated to yeast management.

 

Brewing a better yeast 640x360

Web seminerinin kaydını görüntülemek için formu doldurun

Gelecekteki web seminerlerimizden ve ürün bilgilerimizden haberdar olmak ister misiniz?

Alfa Laval İletişim Formu, E-Bülten ve Kartvizit Aydınlatma Metni’ni okudum, anladım. Alfa Laval'in isteğime yanıt verebilmesi, bülten kaydımı oluşturulabilmesi ya da tarafımla iletişime geçebilmesi için arşivleme faaliyetleri kapsamında, gönderdiğim bilgilerin yurtiçi ve yurtdışındaki sunucularda saklanmasına onay veriyorum.
Alfa Laval İletişim Formu, E-Bülten ve Kartvizit Süreçlerine İlişkin Aydınlatma Metnine ve Kişisel Verilerimizin Korunması Politikamıza erişmek için lütfen tıklayınız. 

İlgili içerik