Yoğurt ve fermente süt ürünleri prosesi
Büyük inovasyon potansiyeline sahip olan yoğurt ve fermente süt, üretim sürecinde hassas ısıl işlem ve mükemmel hijyen gerektirir. Alfa Laval, ayrıştırma, ısıtma ve soğutma ve akış ekipmanları konusunda piyasaya öncülük eden ürünler sunar. Bu ürünler, piyasanın ihtiyacını karşılayacak yüksek kalite fermente süt ürünleri üretmeye yardımcı olurken, katı hijyen kurallarına ve sürdürülebilirlik ilkelerine de uyarak mandıralara büyük yardımlar sağlar.
Tüm süt proseslerini optimize etmek
Alfa Laval ekipmanları çiğ sütten tüketime hazır süt ürününe kadar her proses adımından maksimum verimi almak üzere tasarlanmıştır. Güç ve su tüketimini en aza indirirken verimi, çalışma süresini ve ürün kalitesini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olurlar. Portfolyomuza göz atın ve prosesiniz için en doğru ekipmanı bulun.