Peynir altı suyu, kazein ve laktoz prosesi

Süt ürünleri günümüzde yiyecek ve içecek endüstrisinde yüksek talep görmektedir. Karlı bir katı madde geri kazanımı için her adımda verimli ve hassas işleme esastır. Alfa Laval’in ayrıştırma, ısıtma, soğutma ve akış ekipmanlarını içeren hijyenik ürünleri, süt ve peynir altı suyundan maksimum verimi elde etmenize yardımcı olan, kaynakların verimli kullanılmasını sağlayan yenilikçi özellikler içerir. Bu hijyenik özellikler, kolay temizlik ve uzun çalışma süresi sağlayarak üretiminize değer katar.

Whey-casein-lactose-processing

Tüm süt proseslerini optimize etmek

Alfa Laval ekipmanları çiğ sütten tüketime hazır süt ürününe kadar her proses adımından maksimum verimi almak üzere tasarlanmıştır. Güç ve su tüketimini en aza indirirken verimi, çalışma süresini ve ürün kalitesini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olurlar. Portfolyomuza göz atın ve prosesiniz için en doğru ekipmanı bulun.

Alfa Laval dairy processing