Mısır şurubu üretimi
Alfa Laval dünya genelindeki tatlandırıcı şirketlerinin ürün kalitesini yükseltmelerine ve tesis verimliliğini artırmalarına yardımcı olan tatlandırıcı üretimi için geniş bir ürün ve sistem yelpazesi sunmaktadır.
Evaporasyon Buharlaştırma
Alfa Laval AlfaVap buharlaştırıcıları bir çok tatlandırıcı üreticisi için standart seçimdir. Bu buharlaştırma sistemlerinin kompakt halde olması mevcut işleme tesislerine kolay entegrasyon için bunları ideal yapar.
AlfaVap üniteleri farklı bir çok tatlandırıcının konsantrasyonu için idealdir; bunlar:
- Glukoz
- Dekstroz
- Yüksek fruktoz şurubu, fruktoz
- Yüksek maltoz
- Maltodekstrin
- Sorbitol, maltitol
- Mısır maserasyon suyu
Daha az buhar kullanımı
AlfaVap buharlaştırıcılar geleneksel buharlaştırıcılara göre önemli ölçüde daha yüksek ısıl verim sağlar, böylece hem buhar tüketimini hem de işletme maliyetlerini azaltır.
Düşük buharlaştırma sıcaklıkları ve kısa ısıya maruz kalma süresi AlfaVap’ın yüksek fruktoz şurubu gibi ısıya duyalı tatlandırıcılar için tercih edilen bir buharlaştırcı olmasını sağlar.
Isıtma ve Soğutma
Alfa Laval verimli ısı transferi çözümlerinin geliştirilmesine ve hassas ayarlanmasına öncülük etmiştir. Bu nedenle yüksek ısıl verimliliği, yüksek çalışma süresi ve düşük bakım masrafları olan bir çok contalı ve kaynaklı plakalı ısı eşanjörlerinin tedarikini sağlayabiliyoruz.
Daha sonraki aşamalarda sadece daha fazla plaka ekleyerek Alfa Laval contalı eşanjörlerinin kapasitesini kolaylıkla artırabilirsiniz.