Alfa Laval - Domates işleme

Domates işleme

Domatesler, farklı türde birçok işleme tabi tutma prosesi kapsamında sayısız gıda ürünü içinde kullanılmaktadır. Alfa Laval, çok yönlülük özelliğine sahip proses ekipmanlarının yanı sıra bunu yapmayı mümkün kılmak için ihtiyaç duyulan mükemmel hijyen standartları sağlamaktadır.

Tomato 640x360

Kıvam, tat ve renk

Foodec dekantör santrifüj teknolojisi, kıvam, biçimlendirme sorunları ve termal etkilerinin  ürünlerinizin doğal lezzetinini ve ağız tadını geliştirmesinin mümkün olduğu meyve suyu, püre ve salça yapmanıza olanak sağlar.

Ham meyve suyu/püre/salça konsantre haline getirip sterilize eden termal ekipmanlar dahil olmak üzere, Alfa Laval teknolojileri, müşteri memnuniyetini ve bundan kaynaklanan kazancı en yükseğe çıkarmak için, çok önemli olan doğal rengi muhafaza etmenize de yardımcı olur.

Çok yönlülük

Alfa Laval domates işleme tesisinizin verimliliğini ve çok yönlülüğünün yanı sıra, ürünlerinizin kalitesini ve satılabilirliğini artıran geniş bir uzman işleme ekipmanları yelpazesi sağlar.

Küçük kapasiteli, birden çok meyve işleyen tesislerden son derece uzmanlık gerektiren meyve suyu, püre ve salça üreten tesislere kadar her şey için ideal olan ekipmanlar sağlamaktayız.