Alfa Laval - Meyve ve sebze işleme

Meyve ve sebze işleme

Meyve suyu, püreler ve diğer meyve ve sebze bazlı içeceklerin başarılı ve kârlı bir şekilde üretilmesi, üretim maliyetlerinin mümkün olduğunca düşük tutulurken, kaynak mahsul ile ilişkili olarak kalite, lezzet ve rengin muhafaza edilmesi ile beraber, hijyen standartları, sağlık ve güvenlik gereksinimleri arasındaki hassas dengeye bağlıdır. Alfa Laval’den temin edeceğiniz ekipmanlar, sistemler, know-how ve hizmetler bu çok önemli dengeyi oluşturmanıza ve korumanıza yardımcı olur.

Fruit and vegetable processing640x360

Benzersiz yetenekler

Alfa Laval’in temel teknolojileri meyve ve sebzelerden elde edilen meyve suyu ve pürelerinin, posalarının, liflerinin ve sularının ayrıştırılması, konsantrasyonu, ısıtılması ve soğutulması için merkezi bir rol oynamaktadır. Eşsiz yeteneklerimiz bunları daha az atık, daha az enerji tüketimi ve gelir getirici yan ürünlerin daha etkin şekilde geri kazanımı ile gerçekleştirmemizi sağlar.

Yenilikçi avantaj

Alfa Laval, ileri teknoloji olanakları ile meyve ve sebze işleme operasyonlarını sağlayan gurur verici bir geleneğe sahiptir. Alfa Laval aseptik işlemi (UHT) icat etmiş olup yarım yüzyılı aşkın bir süredir sadece meyve işleme gereksinimlerine tahsis edilmiş bir departmana sahiptir.

Bu nedenle, dünya emtia piyasaları için yüksek hacimlerde meyve suyu ve püresi işlenmesinde, Alfa Laval teknolojik yenilikleri ilerleme kaydetmeniz ve bu durumu korumanız konusunda önemli bir avantaj sağlayabilir.