Et ve tavukçuluk Prosesleri

Et ve kümes hayvanı ürünleri tüm dünyada bizim ekipman ve modüllerimiz ile işlenmektedir. Bunlar kan, kemik, DAF tortuları (çözünmüş hava flotasyonu), yenilebilir yağlar, jelatin, hayvan yemleri, biyoyakıtlar ve daha fazlası gibi gelir getirici yan ürünlerin etkili bir şekilde elde edilmesini sağlamaktadır.

Sistemler, modüller veya ekipmanlar

Alfa Laval komple proses tesislerinden, önceden tasarlanmış modüllere ve tek tek uzmanlaşmış ekipmanlara kadar tam bir olanaklar spetrumu sağlayabilir.. Bunlar kemik, tortular, kan ve kan plazması, katı ve sıvı yağlar, jelatin, MDM ve yenilebilir protein bileşenleri işlemek için anahtar işletim parametrelerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca,  tüm et ve kümes hayvanları işleme hattınızı genişletmek, geliştirmek ve ince ayar yapmak için Alfa Laval’ın uygulamaya yönelik eşsiz teknik bilgisi ve deneyiminden de yararlanabilirsiniz.

Yeni fırsatlar

Et ve kümes hayvanları işleme operasyonalrı genellikle bir dizi farklı yan ürünün yanı sıra “artıklara" sebebiyet vermektedir. Çoğu normal olarak ticari ürünler veya hayvan yemlerinde ham madde olarak kullanılan et, kan ve kemik yiyeceklerine dönüştürülür.

Ancak, dünya genelinde, önceden atık veya düşük değerli olarak düşünülen bu artıkların ve diğer malzemelerin geniş ve çekici bir kullanım aralığına ve dikkate değer bir ticari potansyele sahip zengin ,yüksek değerli yenilebilir proteinler olabileceğine dair bir bilinç gelişmektedir. Alfa Laval hızla gelişen bu alanda öncü durumdadır.

Bilgi talebi

Bilgi talebi: Et ve tavukçuluk Prosesleri

İletişime geçme sebebiniz